Аз го правя без домат и лук. Слагам всичко заедно в тенджера под налягане и за 30 мин. е готово
14.06.2018 15:43
12
1
Гинка Захова
Понеже пише класическо телешко варено си позволявам да кажа, че то се прави без домати и чушки, иначе си става вкусно и така.
15.12.2016 12:40
41
4
Албена Асенова-Писева
Аз добавям около 20мл.ракия за да се свари по -бързо месото.
27.04.2016 00:31
19
руми
Ако лукът се обели и лекичко се резне от двете страни на кръст и се позапече малко на котлона, лекичко да се поопърли,( като позабравена филийка), и се прибави този лук към телешкото варено, О, това прибавя невероятен вкус
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани