Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо Славейков
Христо Славейков
Наистина е Класика, много вкусна при това!
22.01.2024 04:13
Потребител#215271
Потребител#215271
Аз го правя без домат и лук. Слагам всичко заедно в тенджера под налягане и за 30 мин. е готово
14.06.2018 15:43
12
1
Гинка Захова
Гинка Захова
Понеже пише класическо телешко варено си позволявам да кажа, че то се прави без домати и чушки, иначе си става вкусно и така.
15.12.2016 12:40
36
4
Албена Асенова
Албена Асенова
Аз добавям около 20мл.ракия за да се свари по -бързо месото.
27.04.2016 00:31
18
руми
руми
Ако лукът се обели и лекичко се резне от двете страни на кръст и се позапече малко на котлона, лекичко да се поопърли,( като позабравена филийка), и се прибави този лук към телешкото варено, О, това прибавя невероятен вкус
06.01.2015 09:57
75
3