В началото се получи много солено, защото се обърках дали трябва да бъде 1 ч.л. или 1 с.л. и съм сложила повече.
29.05.2021 10:42
Антоанета Николова
Много добре се получават, но може би съотношението 1:3 е малко повече в полза на солта, ако целта е да се направят конкретно сладки. На мен, иначе така са ми добре, защото не винаги искам да са ми сладки
21.10.2017 10:00
1
2
Йоана
Добри са,но как става формата сърце съм доста любопитна?
26.06.2014 14:10
4
2
2
Миляна
Има си гофретници в такава форма, гофретите могат да са по меки, ако се изпекът 1 път, или по препечени, ако се изпекът 2пъти.
29.12.2016 01:26
1
1
ioana
Просто ги нарязваш на сърчица , ама гофретникът трябва да е във форма детелина , за да стане сърце..Д
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани