Това че има чесън в ястието не го прави селско! А баба ти пък някога е използвала само пармезан!
Не пишете глупости като преработвате чужди рецепти. Явно друго не работите, а по цял ден пишете рецепти.
Между другото яйцето отгоре на гозбата за 10 минути ще стане бетон.
16.02.2024 11:38
6
5
1
Yordanka Kovacheva
Точно селска си е гозбата, разбира се! И никъде не пише, че е българска та да няма Пармезан, нито че е от едно време "някога",нито пък че е на моята баба точно или пък на която и да е българска баба. Рецептата е от платформата Cookidoo и Не Е българска, но ти едва ли знаеш какво е това!Оправи си закостенелите представи в главата и се успокой :)) Явно точно ти си без работа и се чудиш къде да излееш негативизма си и да сееш "остроумия". (Предвид тона и аз си позволявам на Ти). Хайде със здраве!
Аман от "разбирачи" :))
Не пишете глупости като преработвате чужди рецепти. Явно друго не работите, а по цял ден пишете рецепти.
Между другото яйцето отгоре на гозбата за 10 минути ще стане бетон.
Аман от "разбирачи" :))