Начин на приготвяне
Измийте чушките, разрежете ги на две по дължина и ги почистете от семената.
В подходяща дълбока купа, смесете изварата с яйцата, добавете олиото, сол на вкус и накълцания магданоз.
Разбъркайте всичко добре, до еднородна смес. Напълнете чушките с готовата приготвена смес.
За доматения сос в блендер нарежете доматите, лука, чесъна и ги смелете. Добавете олиото и посолете на вкус. Сипете приготвения доматен сок в тавичка и наредете плътно напълнените чушки.
Поставете тавата в предварително нагрятата на 200 градуса фурна и печете чушките около 25 минути. Малко преди да са готови, поръсете с едро настърган кашкавал и върнете да се пече до златисто кафяво.
Лесни и бързи пълнени чушки с извара и яйца в доматен сос с невероятен вкус и аромат.