Тази рецепта коментираха

Анонимен
анонимен
анонимен
Какво ще стерилизираш? Първо в кипнала саламура - на 1 кг. вода - лъжица сол и малко оцет или щипка лимонтозу /да си запазят гъбите цвета/ добавяш гъбите и варши 10 минути. Предварително да са изчистени и нарязани така, както ти харесват.
вадиш и поставяш в буркан или два и преди да изстине маринатата, допълваш от нея бурканите - взимай в горната част на марината, да няма мътилка. Така в буркана ще изкарат две седмици - едва ли, щото са готови за салата, ей така да си ги ядеш или да ги добавиш в някоя манджа
добави им копър и чесън, когато ги ядеш
17.10.2014 12:02
2
Коста
Коста
Ебати малоумните обяснения.Ей някой за да влезе и да прочете значи са мо необходими доста по детайлни подробности бе идиоти.
Това стерилизирайте 60 мин.как да го разбирам да варя ли или?Или само вие си разбирате какво си пишете?
Каква трябва да е водата какво се слага в нея колко оцет...абе малоумни българи.
17.10.2014 09:01
3
4
2
Покажи всички подкоментари