Тази рецепта коментираха

Анонимен
анонимен
анонимен
Какво ще стерилизираш? Първо в кипнала саламура - на 1 кг. вода - лъжица сол и малко оцет или щипка лимонтозу /да си запазят гъбите цвета/ добавяш гъбите и варши 10 минути. Предварително да са изчистени и нарязани така, както ти харесват.
вадиш и поставяш в буркан или два и преди да изстине маринатата, допълваш от нея бурканите - взимай в горната част на марината, да няма мътилка. Така в буркана ще изкарат две седмици - едва ли, щото са готови за салата, ей така да си ги ядеш или да ги добавиш в някоя манджа
добави им копър и чесън, когато ги ядеш
17.10.2014 12:02
3
2
Коста
Коста
Ебати малоумните обяснения.Ей някой за да влезе и да прочете значи са мо необходими доста по детайлни подробности бе идиоти.
Това стерилизирайте 60 мин.как да го разбирам да варя ли или?Или само вие си разбирате какво си пишете?
Каква трябва да е водата какво се слага в нея колко оцет...абе малоумни българи.
17.10.2014 09:01
3
4
2
Анонимен
Анонимен
7 зърна бахар, разпределени в два буркана.?
30.12.2021 11:14
Ирена
Ирена
Уважаеми Коста, начинът на приготвяне на стерилизираните гъби е описан подробно и коректно. Количеството на съставките за маринатата е упоменато в списъка за необходимите продукти. Водата, с която се заливат гъбите, е тази, в която са врели, както ясно е написано. И да, стерилизиране означава варене на бурканите.
Надяваме се в бъдеще критиките, които отправяте към авторите на рецептите, публикувани на сайта Готвач.бг, да бъдат конструктивни и езикът, който използвате, да бъде в рамките на нормалния тон. Обиди и нападки няма да бъдат толерирани, а потребителите, които не се съобразяват с това, ще бъдат БАННАТИ без предупреждение.
17.10.2014 10:58
10