Тази рецепта коментираха

Анонимен
Гошко
Гошко
Цялата рецепта е пълен абсурд.
Вода за маята....ха, ха. Само толкова вода ли?
Иииии втасва за един час на 180 градуса.
Безумие. За толкова време и на тази температура ще излезе като брикет. И после я печем на същата температура още 40-50 нимути, ама първо трябва да викаме пожарната, а пък после няма нужда да я загъваме с кърпа, а направо да потегля към контейнера...., ако е останало все още нещо неизпепелено.
29.11.2015 23:19
1
Покажи всички подкоментари
Катето
Катето
Предполагам, че фурната за втасване е около 50градуса?
12.11.2014 15:16
3
1
ДИДИТО
ДИДИТО
оставя се да втаса в предварително загрята фурна на 180 градуса за 1 час!!!??????
12.11.2014 11:00
5
1