Тази рецепта коментираха

Анонимен
Силвия
Силвия
А млякото къде е?
24.05.2014 16:24
1
жцвбн
жцвбн
Всеки ще си кръщава тортата както си иска , още малко и патент ще поискате !
29.11.2013 14:08
2
Нешева
Нешева
Не съм съгласна! Вярно е, че Добуш торта е с тънки блатове,но тука липсва кармелизираната част на "Добуша"
01.06.2013 16:06
3
Ина
Ина
Това не е торта Монблан, а прилича на Добуш, която е плоска и има много тънки блатове. Монблан се прави с бишкоти, които се редят шахматно, за да стане като планина (Монблан е планински връх)и отгоре се залива с разбити белтъци със захар или сметана - да прилича на сняг.
14.11.2012 10:37
1