Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Рецепти
»
Десерти
»
Сладкиши
»
Щолен
»
Традиционен Коледен Щолен
»
Коментари
Рецепта
Снимки
2
Сготвена
19
Рейтинг
14
Коментари
7
Подобни
24
Рецепти на Деня
32
Тази рецепта коментираха
Откажи
Коментирай
Зорница Христова Михова
Чудесен е!
18.12.2022 09:10
Радомира Михайлова
Хехе,точно по тази рецепта си превих моя щолен миналата Коледа, стана много вкусен.И мнооого сладък, споделих със семейството и свърши за нула време.
05.02.2016 13:32
1
Андрей
Перфектен !!!!
18.12.2014 20:18
1
2
Бистра
"... и се съхранява на хладно място дълго...".
Какво се разбира под дълго - ден, два три, седмица и ако може да кажете защо? Не може ли веднага да се яде?
18.12.2013 15:46
2
5
Ивелина
Много ти благодаря за рецептата от доста време се чудех как се прави.
31.12.2012 20:33
1
Диди
Щолена стана чудесен!!!Всички много го харесаха,но успя да почине само една вечер:) За следващата Коледа, ще се опитам да го запазя за по-дълго.
31.12.2012 11:40
2
sisi
Всичко е много добро.
12.02.2011 16:18
2
Подобни рецепти
‹
›
Коледен щолен
2
Траен коледен щолен
3
Ароматен коледен щолен
1
2
Коледен Щолен с кварк
4
Коледен щолен с ядки
1
3
Коледен Щолен със сушени плодове
2
2
Последно Коментирани
6
Кекс
Какаов кекс със сладко
23
4
Rosi Trifonova
1k
7k
29k
3
Сиропирани Сладкиши
Празничен сиропиран сладкиш Галактобуреко
5
1
Мария Симова
2k
20k
21k
2
Чийзкейк
Лесен лимонов чийзкейк
20
5
Sofiq
16
110
324
4
Сладкиши
Кейк с белтъци
16
2
Rositsa Ivanova
372
3k
9k
Кекс
Великденски козуначен кекс
4
1
Марина Норд
3k
3k
8k
8
Кекс
Обикновен кекс
88
Efrosia
980
6k
25k
Щрудел
Щрудел с бутер тесто и ябълки
5
1
Драга Мишева
59
328
309
7
Кекс
Бърз кекс с кисело мляко
28
20
Galia Geo
1
73
329
2
Ябълков Сладкиш
Ябълково брауни без брашно и захар
2
1
Анонимен
2
20
22
Кекс
Кекс с прясно мляко и ром
6
Efrosia
980
6k
25k
4
Реване
Класическо реване
4
6
Евтини Рецепти
172
2k
2k
Кекс
Кекс с ябълки и грис
2
Ilaria
2k
3k
13k
Какво се разбира под дълго - ден, два три, седмица и ако може да кажете защо? Не може ли веднага да се яде?