&
Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Рецепти
»
Туршии и зимнина
»
Кьопоолу
»
Кьопоолу
»
Коментари
Рецепта
Снимки
12
Сготвена
15
Рейтинг
15
Коментари
1
Подобни
24
Рецепти на Деня
32
Тази рецепта коментираха
Откажи
Коментирай
Ваня Стойчева
Само ще допълня, че патладжаните след изпичането и обелването е добре да се оставят да се отцедят поне за два часа. После могат и да не се смилат, а просто да се объркат добре с дървена лъжица, за да не потъмнеят.
25.09.2017 14:29
5
Подобни рецепти
‹
›
Кьопоолу в буркани
2
Кьопоолу с майонеза
9
Кьопоолу с горчица
1
Кьопоолу с печени моркови
5
Домашно кьопоолу с майонеза
1
3
Кълцано кьопоолу с орехи
3
Последно Коментирани
Буркани
Стерилизирано кисело зеле
1
5
Ваня Георгиева
2k
12k
15k
Буркани
Домашно Русенско варено
7
2
Веселина Константинова
2k
15k
18k
Буркани
Русенско варено по нашенски
1
2
Ваня Георгиева
2k
12k
15k
Буркани
Бързо мариновано зеле с морков и цвекло
2
1
Juliya
559
7k
4k
Буркани
Свинско в буркани
7
1
Fat Berta
2k
5k
26k
Домашен оцет
Домашен ябълков оцет без консерванти
8
11
Албена Асенова-Писева
1k
13k
14k
Буркани
Краставички без варене с ракия
1
4
Стоянка Русенова
2k
13k
16k
Царска туршия
Чудна царска Карловска туршия
4
5
Sevdalina Irikova
896
8k
6k
Туршии и зимнина
Саламура за сирене
1
1
Jordan
3
10
40
Буркани
Домашно консервирано свинско месо
2
2
Кулинарна мрежа
746
6k
6k
Буркани
Пилешко месо в буркани за зимата
9
4
ВИЛИ-Виолета Матева
3k
24k
32k
Компот
Компот от дюли без стерилизация
2
3
Людмила
593
7k
5k
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани