Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
хайде покажете рецепта: толкова краставици толкова сол толкова оцет и т.н.Само пишете дрънканици
20.09.2023 13:44
2
Marto_86
Marto_86
Захарта в случая, обезсмисля синапа според мен, ще омекнат по бързо. Оцета също ми се вижда излишен.
25.08.2021 15:56
3
1
Анонимен
Анонимен
Само 1 средна супена лъжица обикновена сол,сух копър ,корнишоните и вряла вода.Запечатване,с капака надолу за 10 ч и са готови!
02.08.2023 14:19
1
Miss Tasty
Miss Tasty
като поомекнат, може да се ползват в руло стефани, пиле жулиен или пица
12.11.2019 10:11
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
по тази рецепта ги правя и аз и остават хрупкави докато не им доиде време до ги оползотворим
11.04.2016 17:31
6