Тази рецепта коментираха

Коментари (12)

Изпрати
Goran Trevnenski
Goran Trevnenski
13.02.2017 22:19
Уникално добра комбинация!!!
Пробвайте! Аз лично слагам доста повече брашно, около 2 чаени чаши и пропорцията шоколад е малко повече. 250гр. от които 200 какаов и 50 млечен. И резултатът е невероятно вкусен.
0
1
Мария
Мария
30.06.2011 17:16
Брашното със сигурност ли е 2 с.л. ?
11
1
силвия
силвия
10.06.2011 16:14
А брашното само 2 с.л. ли трябва да е, или има грешка ?
0
0
лени
лени
10.05.2011 23:08
Рецептата е страхотна, а също може да се прибави касис.
4
0
sofiiii
sofiiii
17.04.2011 12:15
Инче, благодаря ти много за съветите и отделеното време.
0
1
innka
innka
17.04.2011 12:12
А пък и аз е трябвало да го сложа в по-дълбок съд, за да може да се подува без да изтича.
0
0
innka
innka
17.04.2011 12:09
sofi и на мен ми изтече. Може би ни е изтекла защото не може да бъде брашното толкова малко.
0
1
Иван
Иван
10.04.2011 12:17
Шоколадът не трябва да е млечен, може да се разтече, а натурален, с високо съдържание на какао.
0
0
sofiiii
sofiiii
09.04.2011 19:31
Кажете ми защо ми изтече сместа, след като започна да се подува във фурната ?
1
1
ioli
ioli
09.04.2011 18:32
Пробвайте, много съм доволна. Става лесно и бързо. Децата си изядоха пръстите.
1
0