Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Оригиналната рецепта се прави с вино Марсала и гъсто кафе еспресо. Дори има спор между италианските сладкари да се прибавят ли белтъците или не. Ние няма да стигаме до там. И за мен това е един от най- изкусителните десерти.
18.03.2023 16:23
8
Анонимен
Анонимен
Много готин десерт, само бишкотите трябва да се топят за 2 секунди иначе се пресорипират и става воднист. Ако може даите мерки и за вареното кафе.
14.02.2023 23:01
3
Анонимен
Анонимен
Страхотно си става! Винаги по тази рецепта го правя, само че с 2 яйца и повече маскарпоне! Сърдечно благодаря!
17.07.2022 11:48
1
1
Анонимен
Анонимен
Току що , го направих за пореден път и се получи прекрасен десерт за специални гости :) ❤️
14.10.2021 12:45
Анонимен
Анонимен
Идеално !❤️ Благодаря
06.10.2021 21:21
Потребител#248231
Потребител#248231
Рецептата не става въобще. Нито бишкотите са достатъчно, нито кремът става гъст. Като пишете, Госпожо, че се бърка уточнете с какво. Бишкотите 200г са недостатъчни за нормален стъклен съд. Мерките не са Ви сила определено.
19.02.2020 22:09
13
9
4
Покажи всички подкоментари
Albena Raycheva
Albena Raycheva
Вместо ликьор ползвах уиски. Много е вкусно
08.09.2019 21:40
4
1
Яница Николова
Яница Николова
Прекрасен десерт!
30.07.2018 16:46
2
1
Николина Панчева
Николина Панчева
много добър десерт
18.06.2018 15:02
2
Gergana Tosheva
Gergana Tosheva
Всъщност, се поръсва с какаото преди поднасяне, за да е е сухо и пръхкаво.... и с ликьор става .
19.06.2017 17:08
9
1
Биляна Владова
Биляна Владова
Оригиналното Тирамису се приготвя задължително с натурално какао
19.03.2016 14:53
6
1
Нина
Нина
Оригиналното Тирамису се приготвя с вино Марсала, но може би и с ликьор става вкусно.
05.02.2016 21:09
10
1
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Един от най-най-най любимите ми десерти.Вкуса му не може да се стравни с никой друг.Това е цяло чудо в кулинарията.Обужавам го! ;)
10.01.2016 19:05
9
4
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Това е един от най-хубавите десерти!
07.01.2016 23:11
3