Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Вкусно стана, но при мен долните кори не се изпекоха и станаха много твърди. Може и от корите да е, но следващия път ще опитам само с по един ред кори.
28.09.2024 08:53
1
Анонимен
Анонимен
За да сте сигурни, че корите ще станат, кипнете вряла вода и ги попарвайте една по една за няколко секунди
30.09.2024 07:20
Анонимен
Анонимен
Рецептата е добра, в къщи обожаваме лазанята приготвена по този начин.
25.04.2023 11:28
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Къде са морковите? Босилекът?
18.08.2016 01:20
2
4
1
Wacky
Wacky
Всеки е свободен да добавя продукти по СВОЙ вкус. На мен така ми харесва ;). Не ме нападайте за собствените ми предпочитания!
11.11.2016 15:05
6
2
Рени
Рени
Рецептата е страхотна,но когато чета рецепти винаги се чудя защо не се упоменава големината на съда в който се прави.Не винаги снимката отговаря на дозата в рецептата.За по-голям съд ще трябва и други мерки.За тази рецепта съм убедена,че са правилните,като гледам тавичката,просто по принцип говоря за други рецепти.Защото го знам от опит.
22.12.2015 10:41
2
1
1
Wacky
Wacky
Сайта редактира текста по негово желание, по принцип бях описала рецептата много по подробно . Текста сега е несвързан и неясен....
11.11.2016 14:58
4