Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#235835
Потребител#235835
За пръв път готвя пандишпан. Разбих много добре яйцата и довърших на най-ниска скорост с миксера. Без набухватели сместа стана повече от двойна.
Благодаря за препоръките да не променям рецептата!
28.07.2019 09:45
гост и слаб готвач
гост и слаб готвач
Правя този кекс повече от 15 години.Винаги е перфектен.Важно е да имаш миксер, защото с тел на ръка едва ли ще стане.
10.08.2013 16:42
3
2
Веселка Колева
Веселка Колева
Не се ли слага бакпулвер? На всички други рецепти се слага или сода, или бакпулвер, но тук такива липсват. Ще пробвам, пък ще видим!
09.08.2013 11:07
19
1
Маги
Маги
Кексът е страхотен! За първи път правя пандишпан, следвах точно рецептата и се получи идеално. Не изглежда като на снимката, а дори по-добре, бих казала.
Ако следвате рецептата точно, а не си измисляте какво да добавите или махнете, защото повече ви харесва, няма начин да не стане.
07.08.2013 15:55
4
2
Краси
Краси
От години нравя този кикс става чудесен
02.08.2013 12:07
6
silmarilion
silmarilion
Ама че коментари .. Деца ли пишат тук??
Пандишпан е от основните смеси в сладкарството !

Не, не се слага набухвател, яйцата вършат цялата работа, ако са добре разбити :)
11.07.2013 23:54
4
Никол
Никол
А сода? Нямам и миксер и с тел не можах да разбия добре яицата на пяна ама викам айде.. Пък с тия 12 лъжици от това и от онова... С куп ли без куп ли? Много рядка ми стана сместа ама викам айде... И така го сложих шото викам "така е по рецепта" и го извадих с консистенция по-сбита от тази на омлет. Да кажем, че доста ми напомня на вкус на варено яйце със захар.
06.07.2013 01:57
3
2
sunshine4eto
sunshine4eto
добре си е кекса, какво му коментирате толкова, за всеки, който е правил сладкиш някога е ясно, че като потъмнее му се слага алум фолио да не загори и изобщо какво ще правите, ако рецептата е малко по- сложна от тази?
та аз го правех в 8 клас тоя кекс, егати домакините :(
12.06.2012 17:35
3
3
калчо
калчо
докарах го едно към едно със снимката, какво да правя?
15.03.2012 00:33
4
Admin
Admin
Снимките се сменят с наши, когато снимките на потребителя са много ниско качество и не отговарят на качеството на сайта ни!
13.03.2012 15:06
1
1
светлана
светлана
кексът изобщо не изглежда по този начин като на снимката , защото това нее реална снимка нее снимката която съм изпратила , дори вече за втори път я сменят снимкатата , но кекса наистина става много хубав.
13.03.2012 13:25
Таня
Таня
В момента тече 15-тата минута от изпичането на кекса и вече очакванията ми се оправдаха.Изобщо няма изгледи да изглежда по този начин като от снимката публикувана по-нагоре.Това е първият и послед път ,който правя кекс по тази рецепта.
03.03.2012 17:48
1
Светлана
Светлана
Не знам дали може, ако искаш пробвай. Аз никога не съм го правила с пудра захар, защото разбивам яйцата докато се разстопи захарта.
14.10.2011 12:37
мария
мария
Фурната не се загрява преварително.
07.07.2011 07:38
1
1
Гери
Гери
Сега направих кекса и стана прекрасен.
11.05.2011 14:23
Светлана Кънчева
Светлана Кънчева
Кекса бухва без сода. Рецептата е пълна, не се слага нито вода, нито нещо газирано. Яйцата се разбиват с миксер до побеляване и след това се прибавя брашното по малко, като се бърка бавно за да не спадне сместа. Пробвайте и ще видите. Успех.
05.04.2011 15:01
1
нина
нина
А този кекс дали бухва добре като не се слага нито сода, нито бакпулвер ? Общо взето мисля, че рецептата не е пълна - вода ли се слага, мляко ли или нещо газирано ?
04.04.2011 19:29
1
Светлана Кънчева
Светлана Кънчева
Като се запече леко от горе, слагам обикновенно фолио, но трябва да има лека коричка за да не залепне фолиото за сместа. И така докато се опече, от време на време го проверявам с клечка за зъби дали е готов, но това става много бързо за да не спадне кекса.Фолио има във всички хранителни магазини, продава се на ролка. Успех.
24.03.2011 09:29
1
natalia
natalia
Този кеск като го правя винаги изгаря отгоре. За фолио не съм чувала да се слага.
23.03.2011 12:41