Тази рецепта коментираха

Анонимен
Диляна
Диляна
Аз слагам и настъргани кисели краставички. Става страхотно. А някои приятели слагат и колбаси, но лично аз предпочитам постния вариант.
03.02.2016 16:42
6
2
гълъбина тодорова
гълъбина тодорова
зашто трябва да слагаме маѝонеза при наличието че слагаме варени яѝца са подобре зашто са варени при маѝонезата те са сурови и неса много за предпочита и копешката се приготвя от ячен прах това е моето мнение.
02.02.2016 13:52
8
24
1
Мая Букурова
Мая Букурова
Няма нищо по полезно от суровия яйчен жълтък, разбира се от пресни яйца. Аз лично от години си правя домашна майонеза - и по-полезна ипо-вкусна!:)
03.02.2016 18:13
9
4
Веселина Константинова
Веселина Константинова
По принцип съотношението майонеза - мляко е 2:1.
30.01.2016 09:23
10
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Приготвям я обикновено по празници и поводи, когато се консумира и алкохол.
29.01.2016 05:18
5
2
Viktoriq
Viktoriq
Обожавам тази салата, въпреки че е доста калорична. :)
29.01.2016 01:16
4
1
Мирела
Мирела
Защо френска?Много,много стара рецепта всички мои приятелки са я правели като сме си гостували.Аз съм на 56години.
28.01.2016 13:48
7
1
анонимна
анонимна
Може би така е по шикозна ,защото във Франция няма такава салата,много калорична и претрупана е за техния фкус!
03.02.2016 14:48
9
6
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Аз започвам с пласт картофи и върху него поливам соса.
28.01.2016 12:32
1
1
Марияна
Марияна
Изобщо не е френска... ама хайде. Знаем я и в по-изчистени варианти. Любима за всчики, които са я опитвали. Дори с нея спечелих един конкурс в списание Бон Апети преди 15-тина години! Поздравления за поста, да ни напомня и други да я опитат!
28.01.2016 12:06
5
2
Admin
Admin
Рецептата е прекрасна, само за този месец има над 75 000 прочита. Благодарим на Веселина за добрата идея!

Ако на някой не му харесва, може да предложи по-добра! Добавянето на рецепти е съвсем лесно.
28.01.2016 02:04
8
2
Георгиева
Георгиева
Аз я знам като салата "Дипломат" :) И в соса има чесън.
27.01.2016 22:00
1
1
никнай
никнай
"Дипломат", не точно но някъде на близко около нея ....
27.01.2016 22:49
2
гост
гост
да и аз слагам малко чесън и черен пипер,както и фузили.
25.01.2016 14:39
2
1
sevdalina valcheva
sevdalina valcheva
Направих я стана много вкусна ,но нещо липсваше някакъв аромат може би действително с чесън ще е по добре
25.01.2016 13:46
1
1
Веселина Константинова
Веселина Константинова
В описването на продуктите и рецептата, съм пропуснала още един продукт - 200 г кашкавал.
Салатата е млечно-яйчена и се редуват всички съставки при подреждането.
17.01.2016 19:31
9
1
2
Александрова
Александрова
Ако към млечно-майонезения сос се добави малко чесън,салатата става неустоима.Добре е да се приготви няколко часа преди сервиране!
23.01.2016 10:53
5
Петя
Петя
Какъв е грамажа на майонезата
18.01.2016 21:36
13