Тази рецепта коментираха

Анонимен
Gabriela
Gabriela
за 3 път го правя и се не е получва саия блат се разцепва на 2„3 места
31.10.2013 18:50
Иванка Тонева
Иванка Тонева
Правя това руло от 30 години и не съм му изневерила нито пък то на мен Винаги става перфектно Само че аз смесвам мармалада с масълце и става по хубаво.

06.09.2013 00:08
3
Милчева
Милчева
От години правя това руло и не бих му изневерила!:) Лесно и прекрасно е.Без никакви сметани и перфириии,прости оригинал./изпитана марка/:)))))))
24.05.2013 08:49
1
Мария
Мария
Много вкусно стана рулото, въпреки че съм начинаеща, успях с тази рецепта. Благодаря
03.04.2013 23:51
1
англина
англина
много вкусно и точна рецепта
06.02.2013 19:58
Габи
Габи
Извинявам се - толкова грешки, все едно не съм аз.
07.01.2013 14:32
Габи
Габи
През това лято си направих домашно сладко от смокини. Пробвайте - рулото става с чудесен вкус. След като остраните харнията намажете с пресно масло или маргарин и после сладкото/какавото и да е то/ и завийте. Ако се решите, пробвайте и с разтопен локум и смелни орехи.
Да Ви е сладко!
07.01.2013 14:18
2
Бина Стоянова
Бина Стоянова
Рулото е неповторимо на вкус!Благодаря за рецептата.Направих торта по тази рецепта и стана невероятно вкусна!
24.12.2012 21:16
Валентина
Валентина
Чудех се как да си приготвя нещо сладичко,но нямах много продукти и попаднах на рецептата ти.Много лесна,не изисква много продукти.Става много бързо,а дори нямах и миксер под ръка.Чудесно руло.Благодаря за рецептата.
04.08.2012 17:20
kr_mihova@dir.bg
kr_mihova@dir.bg
Здравей Димитрова,

Благодаря за съдействието. Тази вечер смятам да направя рулото. Стискайте палци..
09.05.2012 17:03
1
Димитрова
Димитрова
Аз го пека в тавата, правоъгълната на печката - от тези големите и плитките. Много сполучлива рецепта, мерси на автора
09.05.2012 07:40
kr_mihova@dir.bg
kr_mihova@dir.bg
Може ли някакви размери на тавичката в която да се пече блата? Може и ориентировъчно. Благодаря.
08.05.2012 16:02
3