Тази рецепта коментираха

Анонимен
Лиляна
Лиляна
Сготвени по рецептата в тава пълнени чушки, макар, че не са червени. Вкусно!
27.07.2023 13:57
Елена Кавак
Елена Кавак
Да, аз също правя чушките и по другия начин - с предварително задушаване на плънката, но по този начин също става и то доста добре
05.09.2016 09:45
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Аз наптаво си сготвям плънката напъно,а в заливката слагам и яйца :)
21.01.2016 09:29
Мариела Христова
Мариела Христова
Аз задушавам продуктите предварително и тогава пълня чушките и ги пека. Стават много вкусни. Когато са почти готови им правя заливка с малко брашно и вода.
21.01.2016 08:07