Може да изцедите сока от забърканото гаспачо да го замразите във фризера и след това при сервиране да го настържете върху салатата! През лятото с ракийката е страхотно! Важо е салатата да се приготви от предата вечер или пое 2-3 часа преди сервиране, за да се смесят вкусовете.
29.05.2013 17:57
Георги
Какво е това гаспачо? Все едно да готвиш два дни таратор.
26.07.2012 14:44
1
Стефан
Тъпо. Тоя лед за какво е като ще преседи в хладилника. За да се стопи и да изплува слой чиста вода отгоре?
25.07.2012 20:00
1
...
За по-лесно се използва доматен сок, охладен (както е в Испания) и се слага краставици и нарязани сварени яйца, също така охладени.
13.06.2010 23:35
1
3
1
Yordanka Kovacheva
Яйца се слагат повече на Салморехо-то, което също е студена доматена супа, но малко по- различна. Често я бъркат с Гаспачо. А Гаспачото се поръсва със ситно нарязани зеленчуци, от същите, които съдържа и самата супа. Или с крутони. Също така има вариант да се сервира в чаша и се пие вместо да се яде с лъжица, в тези случаи се поръсва само със зехтин.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани