

Анонимен
Готино и вкусно
14.03.2025 10:04

Христо Славейков
Класика!!!
21.02.2024 19:16
2

Анонимен
Като човек който не готви често защо някойи рецепти отказват да дадът грамаж на важни добавки и продукти като например сол. Не е лие хубаво да останем с приблизетлна идеа за колко трябва да влезне в сместа?
30.12.2023 19:17
5
1
1

Анонимен
За луканки се слага 20 грама сол на един килограм кайма!
25.01.2024 18:12
1

Анонимен
Няма грамажи на подправките. Исках да видя, колко грама черен пипер се слага по стандарт на килограм кайма, но тук всичко е оставено на интуицията.
21.08.2023 18:56
8
3
2

Анонимен
Готви се на вкус
05.06.2025 09:54

Анонимен
Аз слагам 1 пакетче кимион и около 2/3 пак.черен пипер на килограм кайма.
28.06.2024 16:06

Юстиниян Ясенов
Станаха супер . Нямах пресен лук за съжаление , но пак станаха . Не ги пържих правих на air fryer за 22 мин на 200 ° ( 15 мин. от едната страна и 7 минути от другата ) Разбира се не ги поръсих брашно за fryera няма нужда .
02.08.2023 19:47
10
2

Мирела
Ммм вкусотия!
13.12.2021 21:24
2
1

Наталиа Петрова
Преди да ги изпържа ги овалвам в брашно. Така стават по-хрупкави.
02.04.2016 11:00
8
1