Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Следвах рецептата точно, но не ми се получи. Стана безвкусен и на посочената температура и време не може да се изпече добре.
28.11.2023 16:28
Анонимен
Анонимен
Получи се страхотно, ако постите, но ви се яде нещо сладко, това е перфектния пример за нещо сладко и вкусно
27.11.2022 21:00
Потребител#186791
Потребител#186791
Аз сложих половин ч.ч. захар и половин-мед, както и наполовина мазнина. Също така пекох двойно по-дълго време, защото оставаше сурово в средата. Заради меда ли е, или ябълковите печева по принцип остават по-теклави?
12.03.2017 09:31
2
Теодора
Теодора
Страхотен сладкиш!!! Аз добавям и есенция от ром и лимонова кора :)
12.12.2014 18:21
Мая
Мая
Половината от количеството мазнина може да замените с ябълково пюре,което се продава в магазините.А за тези ,които като мен не понасят канела настъргана кора от лимон или портокал са чудесна ароматизираща и освежаваща добавка
13.07.2013 17:48
8
1
Лидия
Лидия
Това е една от любимите ми рецепти! Наскоро го приготвих на моя приятел и от тогава само него този сладкиш харесва. :)
02.03.2013 17:49
2
1
Zornica
Zornica
Туко що го извадих от фурната и се е получил невероятен.Благодаря за рецептата !
10.02.2013 19:31
1
5
Вероника
Вероника
Може вместо захар да се сложи сладко ,пак от ябълки примерно :)
13.02.2012 17:16