Тази рецепта коментираха

Анонимен
Monika Ivanova
Monika Ivanova
аз много обичам кюфтенца с ориз, но снимката май не е точно това, което рецептата е...
11.04.2016 10:44
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
тия дни ще я пробвам, интересна рецепта... и пак ще коментирам :)))) макар,че съм сигурна че ще ми хареса
28.02.2016 21:35
1
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
до сега не съм пробвала с ориз, не загаря ли самия ориз или си става както обикновени кюфтета
28.02.2016 18:56
1
Ваня  Величкова
Ваня Величкова
Пържат се за кратко в много горещо олио, а и са в "панировка" и няма как да загори. Вече въпрос на вкус ще е дали обичате по-мек или по-ауденте ориз.
28.02.2016 19:04