Рецептата е наистина добра и се получи лека лятна пилешка кавърма. Съгласен съм изцяло с Никнай и си запържих месото предварително. Използвах зехтин вместо олио. Стана превъзходно.
10.08.2019 20:16
3
1
никнай
Рецептата е ОК, една лека версия на оригинала.
Само с едно не съм съгласен, да се слага месото след като се задуши лука и пиперките - просто няма как да се зачерви месото.
Препоръчвам първо месото до зачервяване после лука до прозрачноси пиперките и накрая губите за да побият всички вкусове и аромати.Червеният пипер се слага преди доматите за да може по-лесно да се разтвори и да придаде необходимият вкус и арома.
Само с едно не съм съгласен, да се слага месото след като се задуши лука и пиперките - просто няма как да се зачерви месото.
Препоръчвам първо месото до зачервяване после лука до прозрачноси пиперките и накрая губите за да побият всички вкусове и аромати.Червеният пипер се слага преди доматите за да може по-лесно да се разтвори и да придаде необходимият вкус и арома.