Когато ти видя макароните, Нина веднага ми се иска да запретна ръкави и да ги започна, ама нямам време, а много ме изкушаваш.
10.10.2016 13:25
Нина Иванова Иванова
Ми аз с миксер, за по-бързо, но пък на ръка е по прецизно :), ама пък с миксер е по-вероятно да ги разбиеш повече отколкото трябва (то и това не е добре защото после самата смес е по-гъста и като ги шприцоваш остават едни грозни върхове като на целувки и дори с времето за слягане не спадат). Иначе не мисля че има значение.
29.04.2016 12:06
Камелия Саман
А има ли значение дали белтъците се разбиват с миксер или на ръка?
29.04.2016 11:53
Камелия Саман
Страхотни макарони! Много искам да ги направя, но ме е страх да не би а не ми се получат. Тия 90гр. белтъци от колко яйца са горе-долу?
29.04.2016 09:18
1
Нина Иванова Иванова
Трудно ми е да ти отговоря. Мисля че около 4 малки или 3големи ама то зависи от яйцата. Винаги измервам защото при тази специално рецепта (и при повечето сладкиши)точните количества са от основно значение за резултата.
29.04.2016 09:38
marcheva14
Чудесни са ! "Вдигна" ли са краче, много са хубави. Моята рецепта е с малко по-малко пудра захар - 144 г и кристална - 72 г. и бадемово брашно- 117 г. Нали знаеш , че грамажите винаги се спазват по указаната рецепта, та и аз така. За Коледа ги правя с много аромати- канела , инд.орехче, смлян карамфил, смлян бахар, порт . кора.1 лим. кора и стават прекрасни ароматни коледни бисквитки. Крем - който хвана , той ще е.
21.04.2016 00:41
Сия Рибагина
Страхотни са,никога не съм правила и мн ми е мерак да опитам.Благодаря за рецептата :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани