Тази рецепта коментираха

Анонимен
Anjela Samara
Anjela Samara
izvinetee,kakvo e ,, крем - 1 ч.л. балсамов,,???Balsamov otcet li?
24.09.2018 20:57
8
1
дем
дем
Да,прекалено много подправки
07.02.2016 19:47
5
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Подправките са си точно колкото е необходимо,за да постигна резултата,който исках.Въпрос на вкус :)
07.02.2016 21:43
4
никнай
никнай
Сия,многото подправки които ползваш в рецептата си само ще заличат автентичният вкус на джолана ( освен ако не използваш месо с изпекул срок на годност и искаш да прикриеш миризмите.Счукан чесън, сол, черен пипер и смлян ким са достатъчни
За джолана съм съгласен но 3 часа да печеш зеленчуци !?
07.02.2016 19:25
8
4
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Никнай,ако използваш глинен съд вероятно си запознат(а) с предимствата му при печене.Джолана със зеленчуците се задушават и мога да ти кажа че като ги извадих зеленчуците си бяха в цял вид,нито се скашкаха,нито се раздробиха както би станало ако се пече в алпака :) Може да опиташ затова съм приложила и рецептата.
Относно подправките,колкото по ароматно толкова по добре,въпрос на вкус.Ти ако прецениш може да си го сложиш само с вода и сол :)
07.02.2016 21:41
16
ВИЛИ-Виолета Матева
ВИЛИ-Виолета Матева
Вкусотия ,това го искам за обяд Браво Сия !
07.02.2016 11:59
2
1
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Мерси,Вили :)
Предполагам знаеш колко обичам месо,а това е най-вкусната част от прасето,колкото и да му се мръщат някои хора :)
07.02.2016 12:01
6