Тази рецепта коментираха

Анонимен
Илияна Димова
Илияна Димова
Харесвам идеята за кафява захар, сигурно са много ароматни !
12.04.2016 21:17
1
1
Лилия Цачева/Lipodve
Лилия Цачева/Lipodve
Да, наистина стават много ароматни! :)
17.04.2016 03:52
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Направих палачинките, станаха супер вкусни! Използвах бяла захар вместо кафява. Разкошни са!
12.04.2016 13:24
1
1
Лилия Цачева/Lipodve
Лилия Цачева/Lipodve
Много се радвам че Ви харесват! Видях снимката, страхотно са се получили!
Поздрави! (:
12.04.2016 20:43
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Благодаря за отговора.:)
01.03.2016 16:45
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Защо кафява захар а не бяла.
29.02.2016 23:47
1
1
Лилия Цачева/Lipodve
Лилия Цачева/Lipodve
Може и бяла разбира се, може и мед, кленов сироп или дори без тях. Аз предпочитам кафява, защото придава допълнителен аромат! :)
01.03.2016 16:39