Тази рецепта коментираха

Анонимен
Димитров
Димитров
За да Ви полепнат подправките равномерно оставете парчетата месо да висят на студено и проветриво място за 2-3 дни без подправките.Така месото узрява,става лепкаво и обмазката с подправки се нанася равномерно.
05.01.2017 12:25
3
Румен Колев
Румен Колев
Абсурд е да изсъхне за 4 дена-това ще си е сурово месо леко овкусено ,тоест нищо общо с филе елена например.
02.01.2017 18:12
5
Кака и Батко
Кака и Батко
Разбира се готовността се определя с опитване, но 3-4 дена ми изглеждат безкрайно малко, интересно е в какво е увито филето за времето на престоя си в хладилника и как се съхранява след като е готово. Другото интересно за мен е каква е ролята на виното, дали там не е тайната месото да запази свежия си вид - на мен все ми потъмнява, вкусно е, но няма вид. Последно ще споделя, че аз намазвам подсушеното филе с чесъна, от една страна заради самия вкус и аромат, а от друга това помага подправките да полепнат по месото, което винаги ми е било проблем.
20.02.2016 18:10
20
2
1
Покажи всички подкоментари