Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
О, да зная че са полезни и съдържат много витамин Ц но все пак си пазя стомаха защото имам проблеми.
26.02.2016 12:11
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много е вкусна но аз избягвам само лютите чушки.
26.02.2016 09:54
1
Начинаещ кулинар
Начинаещ кулинар
Слагам само една и ястието се получава много леко пикантно с приятен пикантен вкус. Ако не Ви понася не я слагайте, но мога да ви уверя, че в лютите чушки се съдържа по-голяма концентрация на витамин С от лимона даже.
Яжте люти чушки и няма да се разболявате зимата.
Наздраве.
26.02.2016 11:23
Ивелина
Ивелина
Изглежда много привлекателно и вкусно!
25.02.2016 10:15
1
1
Начинаещ кулинар
Начинаещ кулинар
Пробвай я. Събрах очите на приятелите си. Голяма вкуснотия става, като можете да добавяте и други по ваше желание зеленчуци. Правил съм я и с дивечово месо, стана прекрасно, но топлинната обработка на месото изисква повече време и при това положение лука и чесъна ще трябва да се сложат в края на процеса.
26.02.2016 09:47
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Много добра рецепта. Месото на сач става страхотно.
25.02.2016 00:01
1