Тази рецепта коментираха

Анонимен
Миглена Денчева
Миглена Денчева
Хубава става с малко промяна на мерките
15.01.2023 13:35
Веселина Гатева
Веселина Гатева
Лошо обяснена рецепта
27.06.2017 21:04
23
3
Veneta
Veneta
хубаво е тиквичките да се издълбаят за повече плънка а и сърцевината може да я сложим към плънката още по вкусно ще е и с някакъв колбас отгоре.
09.07.2016 13:40
26
9
Потребител#169215
Потребител#169215
Иначе наистина изглежда вкусничко! Може би с един пушен колбас ще бъде още по-вкусно, но и така бива! Ще я пробвам, непременно!
17.04.2016 21:13
10
6
Потребител#169215
Потребител#169215
Защо всичката мазнина накрая? Не е ли по-добре да се намаже тавичката преди да се поставят тиквичките, а после може да се добави малко и в сместа с яйцата? И не разбрах, защо се наричат пълнени, тези тиквички?
17.04.2016 21:10
41
9
Биляна Владова
Биляна Владова
а с някакъв колбас стават още по вкусни
17.03.2016 17:08
11
8
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
това явно е по-вегетарианска и уж по-здравословна рецепта, но и за мен по-вкусничко е с месце без значение колбас, кайма или нарязано на дребно месо.
11.04.2016 22:36
9
5