Тази рецепта коментираха

Анонимен
Веселина Константинова
Веселина Константинова
И това гювече си го бива!
04.03.2016 13:31
1
1
Renkata
Renkata
Бива си го наистина, бая хлебче си хапнах покрай това лютичко, хаха
04.03.2016 13:34
Биляна Владова
Биляна Владова
страхотна рецепта за предстоящите пости
03.03.2016 11:02
1
Илияна Димова
Илияна Димова
На фирма Крина нали има фасул без люспи, аз не съм купувала, само съм виждала пакетчетата по магазините, не знам , дали е съвсем без люспи
02.03.2016 19:57
1
3
Renkata
Renkata
Да мерси много, Марти!
02.03.2016 22:42
1
Мартина Тракова
Мартина Тракова
Съвсем без люспи е.Рени,след като заври фасула и хвърляш първата вода,наливаш веднага студена.Щокираш боба.Люспата набъбва и триеш между дланите на ръцете.После обираш само люспите! :)
02.03.2016 20:59
1
Renkata
Renkata
да знам, че има белен боб, но след като си имам домашен реших да си го употребя, не бързам за никъде, защо да не си уплътня времето, ха ха
02.03.2016 19:59
2
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Ти сериозно ли белиш всяко зърно боб,това защо ти е необходимо?
02.03.2016 19:33
1
1
1
Renkata
Renkata
Да напоследък го беля, защото имам здравословен проблем (хапвам не белен, ако се чувствам добре). Добре е да се бели, защото по този начин ядем много найлон и става проблем газове, тежест. А за тази рецепта се получи добре стана като пюре.
02.03.2016 19:38