След като се пекът върху металните формички , формата се запазва.Може да намажете бутертестото с разбито яйце преди да опечете ,но внимавайте да не потече в противен случай листите на тестото ще залепнат.
Печете на 220градуса С.
20.06.2013 21:22
Тони
Има метални формички-фунийки.С четчица се намазват с олио и се навиват лентичките около фунийките и се пекат. След като се охладят се пълнят със сместа която е предложена в рецептата или да се напълнят с крем по желание, най-често се пълнят с крем ванилия.Соления и сладкия вариант са предпочитани от цялото ми семейство.Могат да се напълнят с най-различни солени разятки - спанак,чесън и кисело мляко; руска салата; въпрос на въображение.
20.06.2013 18:02
ДАРИНА
МОЛЯ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ-КАК СЕ ПЕКАТ ФУНИИКИТЕ,ЗА ДА ОСТАНАТ ОТВОРЕНИ И В ДОБРА ФОРМА???
Печете на 220градуса С.