Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Много вкусна рибка.
Аз смесвам царевично и пшеничено брашно, в найлонов плик го изсипвам и слагам вътре посолените парчета риба. Затягам пликчето, така, че да остане въздух вътре. Енергично разтрисам няколко пъти и оставям парчетата риба на суха чиния. След около 15 минути пържа. Така правя с всички видове риба.
07.08.2022 12:25
3
1
Мирослав
Мирослав
Лесно.бързо и много вкусно! Браво! Аз също, като Сия Рибагина, използвах фино смляно царевично брашно.
21.02.2020 13:59
1
Диляна
Диляна
Чудна рибка
14.02.2020 14:27
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Това е една от най-любимите ми риби,приготвям я по-този начин,само че я осолявам непосредствено преди готвене
16.04.2016 10:27
4
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Много я харесвам тази риба,направо ми се дояде,вкусотия голяма,само че ползвам царевично брашно за овалване смесено със сол и пипер,не я соля предварително,така солта изтегля водата и сочността на рибата.
15.04.2016 17:30
9
1