Тази рецепта коментираха

Анонимен
Nikol
Nikol
Изглежда вкусно
20.04.2016 14:14
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Пропорциите за ганаша са точни,но защо ми изглежда много течно при теб?Винаги,когато го правя си става гъстичко като кремче,не да тече.Течно се получава само,когато се разтопи само шоколад и се добави малко олио за блясък.Поне от опит така ми се получават залувките от шоколад.Кекеса е страхотен :)
20.04.2016 11:48
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Ирка,честно казано и аз си нямам идея защо ми се получи течен,вероятно не съм го дочакала да се поохлади за да стегне или може да е от шоколада,знам ли..попринцип като го оставя да се охлади ми става по гъст и кремообразен,в случая не помня,но най-вероятно съм си го изляла топъл
20.04.2016 12:32

Последно Коментирани