Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ina Petrova
Ina Petrova
Колко време се пече?
12.04.2020 17:44
1
Димитрина Джелепова
Димитрина Джелепова
Перфектен козунак! Добавих допълнително само 5 мл подсладител, няколко капки ром, и щипка сол. В рулата захаросани портокалови корички, парченца шоколад. Стана вкуснотия!
21.03.2020 16:17
1
Krasimira Koleva
Krasimira Koleva
А при мен....пълен провал.Мерих всичко и тестото стана рядко :(
10.01.2019 15:32
2
1
Рая Василева
Рая Василева
Колко време се оставя да втаса тестото?
06.04.2018 15:02
3
1
Vania Nalbantova
Vania Nalbantova
Колко грама е пакетчето със суха мая?
31.03.2018 23:43
1
Нина Тодорова
Нина Тодорова
7г. на Д-р Йоткер.
01.04.2018 10:07
3
Потребител#188960
Потребител#188960
Чудесна рецепта,много сполучлива,увеличих малко захарта и добавих кора и сок от лимон
05.03.2018 17:32
5
Нина Тодорова
Нина Тодорова
Много хубав козунак! Най-важното е, че е много лесен за изпълнение само, че в рецептата липсват ароматизиращи есенции. Правих го два пъти и стана много сполучлив. Благодаря за страхотната рецепта!
01.04.2017 20:10
9
2
Sevinch Adil
Sevinch Adil
Благодаря, Веси ! Може да сложиш при сплитането плънка по желание, локум, стафиди.Опитай !
29.04.2016 23:34
1
2
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Много апетитен! Браво!
29.04.2016 23:22
3
Sevinch Adil
Sevinch Adil
Благодаря Сия...беше ми първи опит и съм изключително доволна.Може да се сложи и локум при сплитането .
29.04.2016 22:43
3
2
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Страхотен козунак,хубави конци и добре изпечен,не съм ползвала никога миксера да меся тестото,меся с ръце,така усещам тестото,но за начално замесване е добра идея.
28.04.2016 11:43
8