Тази рецепта коментираха

Анонимен
весислава
весислава
Вода не се слага , нали ? Пекат се на сухо ?
19.12.2016 13:16
4
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Не, не се слага вода.
19.12.2016 14:35
4
Иван Милков Маринов
Иван Милков Маринов
А ако не сложа чили даже не знам к'во е т'ва по дяволите ;д какво ще стане?
Всички други подправки имам но чили нямам .. к'во е т;ва подправка или?
29.07.2016 13:40
1
2
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Чили е подправка,смес от смлени люти чушлета. Може да се пропусне разбира се,може и да се замени с лют червен пипер или друга подправка по желание.
29.07.2016 13:59
2
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
подобни ги правя и аз, но на хартия за печене директно на решетката на фурната.
11.05.2016 21:56
5
2
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Блягодаря за идеята,на хартия ще се изпекът по бързо.
11.05.2016 22:11
5
К К
К К
И аз съм правила, но не съм слагала галета. Много добре са се получили.
11.05.2016 19:10
2
К К
К К
Ще взема да опитам.
11.05.2016 20:58
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Още по хрупкави са с галета...
11.05.2016 19:21
Потребител#167180
Потребител#167180
Чудесно изглеждат с хрупкава коричка!
11.05.2016 17:28
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Мезе за бирата идеално.
11.05.2016 16:26
1
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
:) не пия бира, но със сигурност е страхотно мезе :)
11.05.2016 19:20