Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Яйцето в плънката сурово ли си остава, или нещо ми убягва.
19.12.2024 03:52
1
Анонимен
Анонимен
не, слага се в крема и се чака да заври - така се прави млечен крем
19.12.2024 07:29
Марияна
Марияна
Извинявам се не съм написала - брашно колкото поеме за меко тесто. Моята преса ми е от 25 години, руско производство. Да, и сега се продават такива преси - за орехчета, гъбки, миздички и са на цена около 20, 25 лв.
24.05.2016 14:27
9
6
Албена Асенова-Писева
Албена Асенова-Писева
Ако е вкусът познат от едно време,трябва да са разкошни.
24.05.2016 11:49
1
Албена Асенова-Писева
Албена Асенова-Писева
А има ли такива преси да се продават сега в магазините?
24.05.2016 11:48
4
5