Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Не е проблем и да я замразиш в камерата, аз си купувам по 3 примерно и когато ми потрябва я вадя.Същото качество е.Днес правих питки за сватба и с такава мая работих.:) Бухват идеално.
27.05.2016 15:15
Марияна
Марияна
Съгласно съм с вас. Най добре си шупва кубчето мая.Никога не я замразявам, държа я в хладилника.Преди да почна да меся я изкарвам на стайна температура.Стават по пухкави тестените закуски, направени с кубче мая.
27.05.2016 15:09
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Правя доста рецепти за теста и с суха мая ми харесва но с прясна стават като че ли по пухкави но пък на по едри шупли.
27.05.2016 15:01