Тази рецепта коментираха

Анонимен
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Моите малко ги попрепекох умишлено,с цел да са по хрупкави,но си останаха меки.Пекох ги на уреда за палачинки,бързо стават,но е добре да се хапват веднага,изстинат ли изпръхват и стават някак жилави,содата трябва да се намали според мен,много е супена лъжица за кафеена чашка мляко,даже следващия път бих я изключила
08.06.2016 16:06
3
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Много интересни са станали с валяка за тесто. Така са по-закачливи. Надявам се и на вкус са страхотни!
30.05.2016 14:39
1
К К
К К
Много хубава визия имат!
30.05.2016 12:51
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Благодаря! С валяка за тесто ми харесват повече отколкото да са гладки.
30.05.2016 12:54
2
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Мъжът ми е измайсторил една плоча която слагаме на котлон, може и на барбекю и на нея се запичат много хубаво и пържоли и пърленки, каквото искаш с две думи. Но и в тиган ги правя и пак стават.
30.05.2016 10:46
1
1
Потребител#167180
Потребител#167180
Супер!!!
30.05.2016 11:01
Потребител#167180
Потребител#167180
На какво са печени, много са интересни?
30.05.2016 10:36