Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Първата вода се изхвърля. В нея има вреден белтък, онова което прави консервата горчива.
Опитано!
22.11.2023 11:24
1
1
1
Анонимен
Анонимен
Водата в казана трябва ли да покрива бурканите, или не е необходимо? Това е важно. Благодаря и Честита Нова година!
01.01.2024 12:50
Анонимен
Анонимен
А можели малко олио да се сложи като кавърдисваме
01.12.2022 19:53
3
2
1
Анонимен
Анонимен
Ще се запържи месото а това е вредно...
22.12.2023 10:32
Atanas Orozov
Atanas Orozov
ТА ЗЕМИ ДОНЕСИ ДА ГО ОПИТАМЕ ДАЛИ ВЕРНО Е ВКУСНО
05.09.2017 12:49
3
2
Atanas Orozov
Atanas Orozov
АБЕ ЗНАМ АЗ КАК СЕ ПРИГОТВЯ ТЕЛЕШКО В БУРКАНИ,АМИ НЯМАМ ТЕЛЕШКО,ЯМ ГО,АМА КАМ ГО
05.09.2017 12:47
5
4
Потребител#176588
Потребител#176588
Защо не си дпоменала водата в "необходимите съставки" ?
Как кавардисваш без вода ?
04.09.2016 14:10
5
14
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Водата се отделя от самото месо,така че не се добавя вода.
06.09.2016 16:00
23
1