Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Първата вода се изхвърля. В нея има вреден белтък, онова което прави консервата горчива.
Опитано!
22.11.2023 11:24
1
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
А можели малко олио да се сложи като кавърдисваме
01.12.2022 19:53
2
2
1
Покажи всички подкоментари
Atanas Orozov
Atanas Orozov
ТА ЗЕМИ ДОНЕСИ ДА ГО ОПИТАМЕ ДАЛИ ВЕРНО Е ВКУСНО
05.09.2017 12:49
3
2
Atanas Orozov
Atanas Orozov
АБЕ ЗНАМ АЗ КАК СЕ ПРИГОТВЯ ТЕЛЕШКО В БУРКАНИ,АМИ НЯМАМ ТЕЛЕШКО,ЯМ ГО,АМА КАМ ГО
05.09.2017 12:47
5
4
Потребител#176588
Потребител#176588
Защо не си дпоменала водата в "необходимите съставки" ?
Как кавардисваш без вода ?
04.09.2016 14:10
4
14
1
Покажи всички подкоментари