Какво трябва да е нишестето- обикновено или с някаъв аромат.
02.01.2016 22:21
BK2
СТАВА ПО ЛЕСНО АКО ВМЕСТО КОРИ ИЗПОЛЗВАТЕ БУТЕР ТЕСТО. ПЕЧЕ СЕ ЗА ОКОЛО 20 МИН ДО ПОРОЗОВЯВАНЕ И СЕ НАРЯЗВА СПОРЕД ТАВАТА, КАТО СЕ ПРАВИ НА 2 ИЛИ 3 СЛОЯ ТОРТАТА, ПРЕСТОЯВА 1 НОЩ ПРЕДИ ДА СЕ ЯДЕ. А, И ПРЕДИ ПЕЧЕНЕ БУТЕР ТЕСТОТО СЕ НАБОЖДА С ВИЛИЦА /НЕ ЗНАМ ЗАЩО, НО ТАКА Е ПО РЕЦЕПТАТА/. ПЕЧЕ СЕ В СУХА ТАВА
06.06.2013 16:25
2
1
Галя
Корите набождат ги с вилица за да не се увеличават по време на печене
01.02.2014 23:08
Lil
Хич не ми се вижда "бърз сладкиш"!
22.05.2013 20:01
2
Милко
вземаш 1 лист, мажеш с малко масло, отгоре още един, пак масло, още един и пак масло - така стават тройки кори. Приготвяш целия пакет на такива тройки. Всяка тройка запичаш самостоятелно във фурната.
02.07.2012 08:07
1
Дидка
Не можах да разбера кога запичам корите и как по точно става това.
01.07.2012 11:01
2
ани
направо е супер
06.04.2012 17:29
2
katerinka
аз съм го пробвала :) бих казала, че е доста, доста вкусен...поне моят се получи супер
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани