Днес я сготвих колеги , всички клиенти останаха много доволни . Браво, много добро предложение !
16.09.2021 13:32
1
Анонимен
Уф, аман от тоя миризлив и кисел оцет...Аз добавям масло, да мирише приятно.
19.08.2021 18:01
1
1
Ivanaki
На супа оцет не слагам от страх да не се развали бързо. Така са ме учили като съм бил малък. Когато се поднесе , естествено се подкиселява. Не се сещам супа на която да не се слага кисело - било оцет било лимонена киселина. А относно миризливия оцет, ще кажа, че напоследък има доста марки оцет, които смърдят направо и развалят всичко на което се сложат. Миризмата е много гадна и като намеря оцет ,който не мирише, гледам да купувам само от него. Иначе , готвиш , сервираш , слагаш оцет и... не става за ядене. После готвача виновен :)
24.10.2022 12:02
Георги Александров
За да не ви са много силни миризмата и вкусът на риба, използвайте пилешки бульон.Разликата е изумителна.
25.03.2018 10:11
6
6
ВИЛИ-Виолета Матева
така е нищо не се изхвърля всичко може да се готви
25.07.2016 08:30
9
1
ВИЛИ-Виолета Матева
много вкусно предложение ,браво
25.07.2016 06:07
9
1
Светлана Лазарова
Знаете ли ,оказва се ,че от не така привлекателните и евтини части от различен животински произход,могат да се сготвят доста вкусни и прекрасно изглеждащи гозби.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани