Браво! Рецептата е интересна! По принцип един добър готвач трябва да умее да съчетава различни вкусове, стига да са сполучливи. Ще опитам да приготвя тази рецепта. Хубав ден
15.08.2016 13:00
2
Сия Рибагина
Изключително съм изненадана от тази рецепта, изглежда много добре, поздравления!
Лично аз не харесвам камамбер,много ми е миризливо и меко,не е по вкуса ми, другото което ми направи впечатление е колбаса.Напълно излишен е в случая със това сирене.Със сирене от такъв клас като камамбер, определено не бих го комбинирала със шпек, но въпрос на избор все пак.
14.08.2016 15:44
1
1
Monika Ivanova
Благодаря :) Да може и без салама само бутер и сирене, а на повечето места го правят с прошуто, което пък ние вкъщи не обичаме, а сме изключително месо-обичащи, та трябваше да има нещо по-така.
Лично аз не харесвам камамбер,много ми е миризливо и меко,не е по вкуса ми, другото което ми направи впечатление е колбаса.Напълно излишен е в случая със това сирене.Със сирене от такъв клас като камамбер, определено не бих го комбинирала със шпек, но въпрос на избор все пак.