Тази рецепта коментираха

Анонимен
Геновева
Геновева
Тази торта ще се опита задължително... Благодаря за страхотната рецепта
05.01.2019 21:23
Росица Петрова
Росица Петрова
Получи се хубава торта. Блатовете стегнаха за час в хладилника. Не мисля, че е необходимо да се слагат във фризер.
14.02.2018 18:23
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Здравейте! Страхотна торта! Искам да попитам обаче, какво означава "деруги"?
09.01.2018 18:30
6
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Няма проблем. Разбрах за какво става въпрос. Благодаря за отделеното време
09.01.2018 21:01
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Търсех снимка, за да ви покажа как се прави. Но за съжаление не ги намирам снимките.
09.01.2018 20:06
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Вече разбрах от чичко гугъл, благодаря. Но все пак за начинаещи кулинари е добре да се използват нормални български думи като бразди
09.01.2018 19:59
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Не, не са дупки.
09.01.2018 19:55
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Това го разбрах, но самата дума какво значи? Сигуурно имате предвид дупки?
09.01.2018 19:48
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
Здравейте! Върху двата блата след като престоят във фризера с вилица се правят деруги.
09.01.2018 19:38
Мариана Баздрагянова
Мариана Баздрагянова
Уникално вкусна торта! Препоръчвам ви я!
10.02.2017 13:55

Последно Коментирани