Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Това е така нареченият бъркан качамак. Много по-хубав е наложеният качамак. И истински качамак се прави от царевично брашно, а не грис.
26.03.2022 10:31
Кристиян Колев
Кристиян Колев
За първи път реших да си го направя, понеже много обичам качамак и се получи много добре!
26.03.2020 14:39
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Това е най-хубавият качамак! Аз направих цялото пакетче царевичен грис - 400 гр. във 1200 мл.вода и се получи перфектната гъстота. Но по принцип рецептата за класическия качамак е тази и тя си е най хубавата. Поздравления!
14.12.2018 14:49
1
Veselina
Veselina
Рецептата е много точна от към пропорции. Получи се добър на гъстота качамак.Хареса ми.
25.09.2016 11:16
2
2
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
1 път пробвах, но не се получи,
18.09.2016 13:03
1
1
1
Покажи всички подкоментари