Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
На мен много ми хареса с пшеничено брашно,и отгоре с тънко нарязани и запържени св.мръвки,беше уникално вкусно
14.02.2025 22:46
1
Анонимен
Анонимен
Това е така нареченият бъркан качамак. Много по-хубав е наложеният качамак. И истински качамак се прави от царевично брашно, а не грис.
26.03.2022 10:31
5
Кристиян Колев
Кристиян Колев
За първи път реших да си го направя, понеже много обичам качамак и се получи много добре!
26.03.2020 14:39
3
1
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Това е най-хубавият качамак! Аз направих цялото пакетче царевичен грис - 400 гр. във 1200 мл.вода и се получи перфектната гъстота. Но по принцип рецептата за класическия качамак е тази и тя си е най хубавата. Поздравления!
14.12.2018 14:49
4
Veselina
Veselina
Рецептата е много точна от към пропорции. Получи се добър на гъстота качамак.Хареса ми.
25.09.2016 11:16
3
2
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
1 път пробвах, но не се получи,
18.09.2016 13:03
1
1
1
Христилияна Димитрова
Христилияна Димитрова
И аз го правя за първи път,но ни хареса.
18.09.2016 14:07
3
1