Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Не зная защо ти мирише маста явно не е добре стопена и няма сода в нея. Тя се изкисва предварително във вода няколко пъти се изхвърля за да излезе изцяло кръвта от нишките така когато е приготвена не мирише. От Лидъл съм купувала също е хубава. Но от маста козуначените теста стават по пръхкави но и с масло се постига същия резултат. :)
25.09.2016 14:11
2
marcheva14
marcheva14
Прекрасен козунак и чудесна стегната плитка, само не мога да свикна с тази мас дето толкова често я ползвате. Не я харесвам, мириши ми, гадна ми е и на пипане с ръцете.. Не я ползвам и затова вдигам мазнината на маслото и добавям малко олио за мекота на сладкиша. На външен вид са прекрасни.
25.09.2016 12:49
2