моята рецепта е малко по различна ,продуктите са същите, много се харесва.
16.09.2013 08:20
Валя
еее страхотен ще се пробва в скоро време :) ))) точно това търсех и аз ...
02.09.2013 20:40
1
Мимка
Страхотен е,аз слагам 2 чаени чаши брашно и става перфектен!
18.08.2013 13:32
Илияна Апостолова
Една и половина чаена чаша брашно.
15.08.2013 10:17
анджи
1.5 ч.чаша брашно какво означава? моля който знае да сподели
14.08.2013 21:55
Ayten
Бързо , лесно..........и много вкусно!
06.08.2013 21:54
Алина
Аз го пека на микровьлнова за 10 минути. Пробваите ще ви хереса.
01.08.2013 17:32
Таня
просто перфектно благодаря много
направих го за 20мин. пеках го на 250 градуса за 25мин
и чудото стана
24.07.2013 20:56
Ива
Аз го изпекох за 25 минути на 250 градуса без предеварително загряване на фурната. Стана чудесен. :)
21.07.2013 23:17
Мартин
Много приятен сладкиш. Благодаря за рецептата.
13.07.2013 15:51
биляна
получи се супер !!! благодаря за рецептата
23.06.2013 19:13
катерина
много добре се получи препоръчвам
08.06.2013 18:31
Валя
Стана разкошен.Благодаря за точната рецепта.
17.05.2013 09:47
Юлия
Въпрос: предварително загрята фурна или студена трябва да е? На колко градуса се пече? Какво количество орехи ми трябват??
05.04.2013 17:32
Ema
Чудесен е и много бързо и лесно се приготвя, щом го извадих от фурната свърши :D
Това е една от малкото рецепти на която и е сложена реална снимка.
Препоръчвам го!!
Благодаря за чудесната рецепта :))
29.01.2013 18:59
Aneliya
Деси как да няма бутон за принтиране.Погледни в дясно на рецептата, там където са звездичките за оценка Пише ясно''принтирай''. :)
15.09.2012 20:49
Dani
Сега видях рецептата за шоколадови петифури и наистина е като на английския фъч
03.09.2012 13:20
Mariya
много прилича на рецептата за "
Шоколадови петифури"
02.09.2012 21:41
Dani
за го приготжих за гости и стана нежероятен жси4ки си облизахме прастите
27.08.2012 19:47
Деси
Искам да принтирам рецептата, а не мога...няма бутон...само през настройките в менюто може...и тогава трябва да изхабя мастила, щото принтира и банерите...неможе и да си копирам рецептата, че да си гледам докато я правя...това е кофти...иначе Фъч обичаме...:)
направих го за 20мин. пеках го на 250 градуса за 25мин
и чудото стана
Това е една от малкото рецепти на която и е сложена реална снимка.
Препоръчвам го!!
Благодаря за чудесната рецепта :))
Шоколадови петифури"