Тази рецепта коментираха

Анонимен
катерина
катерина
много добре се получи препоръчвам
08.06.2013 18:31
Валя
Валя
Стана разкошен.Благодаря за точната рецепта.
17.05.2013 09:47
Юлия
Юлия
Въпрос: предварително загрята фурна или студена трябва да е? На колко градуса се пече? Какво количество орехи ми трябват??
05.04.2013 17:32
Ema
Ema
Чудесен е и много бързо и лесно се приготвя, щом го извадих от фурната свърши :D
Това е една от малкото рецепти на която и е сложена реална снимка.
Препоръчвам го!!
Благодаря за чудесната рецепта :))
29.01.2013 18:59
Aneliya
Aneliya
Деси как да няма бутон за принтиране.Погледни в дясно на рецептата, там където са звездичките за оценка Пише ясно''принтирай''. :)
15.09.2012 20:49
Dani
Dani
Сега видях рецептата за шоколадови петифури и наистина е като на английския фъч
03.09.2012 13:20
Mariya
Mariya
много прилича на рецептата за "


Шоколадови петифури"
02.09.2012 21:41
Dani
Dani
за го приготжих за гости и стана нежероятен жси4ки си облизахме прастите
27.08.2012 19:47
Деси
Деси
Искам да принтирам рецептата, а не мога...няма бутон...само през настройките в менюто може...и тогава трябва да изхабя мастила, щото принтира и банерите...неможе и да си копирам рецептата, че да си гледам докато я правя...това е кофти...иначе Фъч обичаме...:)
11.08.2012 17:42
1
sunshine4eto
sunshine4eto
в сместа за глазурата разтопих и 1 шоколад-стана по- гъста и сладкиша беше "ометен" за отрицателно време
05.06.2012 17:11
кирил
кирил
за мен една непълна чаша нарязани е екстра
01.06.2012 16:03
petya
petya
Страхотен е сладкиша, само да ми кажете орехите колко са горе-долу?
31.05.2012 01:40
кирил
кирил
хаххахааххааа:)))

иначе рецептата е доста вкусна!
23.01.2012 01:28
1
Дани
Дани
Лиляна ти да не си блондинка?
Сладкиша е страхотен
21.01.2012 16:24
1
lilqna
lilqna
брашно - 1 и 1/2ч.ч.
1.5 ч.ч. брашно ima li razlika mejdu tezi gramaji ili edno i sa6to
09.01.2012 16:55