В рецептата пише:"Залейте този сос върху сьомгата."Заливаме да се пече с нея или заливаме след изпичане на рибата?
21.10.2014 11:58
Габи
По този начин приготвено ястието, сосът ми се пресечи. Моля дайте коментар.
13.03.2013 09:41
1
Stefan
Еми пресякъл ти си е защото си го сложила при рибата във фурната. Сосът се сервира отделно като рибата си е готова.
06.02.2014 23:50
diana
Рецептата е наистина страхотна - стана много вкусно, лесно, бързо. Благодаря!
08.07.2012 22:05
Весела
Вчера я приготвихме по тази рецепта...и беше много много вкусна, направо страхотна!
02.02.2012 14:19
Valio
Киселото мляко е традиционен у нас млечнокисел продукт, любим на поколения българи. Той много често се използва в рецепти благодарение на полезните си качества.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани