Тази рецепта коментираха

Анонимен
Aneliya Shishmanova
Aneliya Shishmanova
Страхотна комбинация! Но когато аз проготвям такъв ориз и е заедно с пиле го покривам с фолио (ако е в тава) или със зелеви листа (тава или глинен гювеч). От зелевите листа пилешкото става невероятно крехко :)
Благодаря за идеята :)
07.10.2016 20:26
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Има го в големите хранителни вериги. Комбинация от бял и черен ориз, по-остри зрънца и малко по-трудно се сготвя.
07.10.2016 12:29
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Сега чувам за такъв ориз от къде го купувате и кое е по различното в него? Може би е по вкусен.
07.10.2016 12:27
Веселина Константинова
Веселина Константинова
А и пилето е крехко, охладено и става по-бързо.
07.10.2016 11:18
Веселина Константинова
Веселина Константинова
Защото оризът е по-твърд от останалия и ако няма тази обработка, ще остане хрупкав. А така се получи добре.
07.10.2016 11:18
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Пилето е със страхотен загар, но защо обработваш ориза преди това? Вече сварен и готов го добавяш и после печеш още с пилето, не му ли е много термичната обработка на ориза?
07.10.2016 11:00
1