Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Два литра бульон + един литър мляко на 500 гр. обезкостеното месо, нещо не ми се вързва. Такава рядка чорба не бих ял.
19.01.2023 04:21
iramdeibg
iramdeibg
Току що я сготвих ,невероятна е . Много харесвам Шкембе чорба но хапвам само бульона ,шкембето го избутвам на страни (не ми харесва). Но тази рецепта е за хора като мен . С две леви ръце , защото не мога две яйца да сваря аз ги варя но те не омекват , чорбичката е невероятно вкусна .БЛАГОДАРЯ ВИ
06.04.2019 15:57
1
стефан
стефан
Рецептата е супер! Днес я сготвих стана много вкусна даже и жената дето не хапва шкембе чорба, с Джолана и хареса! Благодарности на София Рибагина!
21.10.2016 16:05
16
3
1
Покажи всички подкоментари
Hristo Tomov
Hristo Tomov
При варенето можете да добавите един морков,парче целина,картоф!По този начин ще овкусите чорбата,след като извадите месото пасирайте до гладкост,като по този начин ще уплътните чорбата!
19.10.2016 20:01
20
15
1
Покажи всички подкоментари