Тази рецепта коментираха

Анонимен
Strasharo
Strasharo
Вече няколко пъти я правя и наистина е много добра. Децата много я харесват. Може да подсилите вкуса от бульона, ако промените съотношението бульон-прясно мляко. Аз я правя 2 части бульон към 1 част мляко. Също, вкуса на булцона става по-наситен, ако не пълните тенжжерата под налягане догоре с вода, а само около 1 пръст над месото (водата не извира от тенджерата под налягане). Месото - колкото ви харесва (аз слагам 1:1 месо-чорба :) ). Ако харесвате вкуса на бахара и дафинов лист, може да добавите в тенджерата под налягане.
08.02.2025 10:05
Анонимен
Анонимен
Стана чудесна ! Направих я както е записано.Благодаря !
11.11.2024 21:16
Анонимен
Анонимен
Два литра бульон + един литър мляко на 500 гр. обезкостеното месо, нещо не ми се вързва. Такава рядка чорба не бих ял.
19.01.2023 04:21
1
1
iramdeibg
iramdeibg
Току що я сготвих ,невероятна е . Много харесвам Шкембе чорба но хапвам само бульона ,шкембето го избутвам на страни (не ми харесва). Но тази рецепта е за хора като мен . С две леви ръце , защото не мога две яйца да сваря аз ги варя но те не омекват , чорбичката е невероятно вкусна .БЛАГОДАРЯ ВИ
06.04.2019 15:57
2
стефан
стефан
Рецептата е супер! Днес я сготвих стана много вкусна даже и жената дето не хапва шкембе чорба, с Джолана и хареса! Благодарности на София Рибагина!
21.10.2016 16:05
16
3
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Аз ви благодаря, Стефан, радвам се, че се е харесала на вас и семейството ви :)
Поздрави!
21.10.2016 16:34
15
2
Hristo Tomov
Hristo Tomov
При варенето можете да добавите един морков,парче целина,картоф!По този начин ще овкусите чорбата,след като извадите месото пасирайте до гладкост,като по този начин ще уплътните чорбата!
19.10.2016 20:01
21
15
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Следващия път ще импровизирам повече, предпочетох този вариант, за да предложа заместител на шкембето, което много хора не харесват.
Поздрави!
21.10.2016 16:37
15
5