Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Как да го стабилизирам.През зимата киселото изчеза
12.09.2022 02:14
1
Анонимен
Анонимен
Да, и аз слагам 1 чаша захар, без мая, на топло,бъркам през ден, покрит с марля,,държи се най малко 40 дена, колкото повече по добре.прецежда се, ако има стара оцетена гъба се добавя.Тя подобрява зреенето на оцета.чак след 3 месеца пак го цедя но гъбата я оставям.истиндки хубав става след тези 3-4 месеца.
08.09.2022 15:12
1
Диана
Диана
без захар и мая,само вода,от години ги правя
28.10.2015 12:29
10
3
1
Даринка Калъчева
Даринка Калъчева
Диана ,в момента съм заложила 1,500кг ябълк(минати през мелачка )около 1,800гр вода,две чаши ябълков оцет -домашен,250гр захар . Вече става 4-5 седмици всеки ден го бъркам , но има вкус на сладко вино ,кога според теб ще стане оцет ?
16.12.2015 21:32
5
1
Адем АН
Адем АН
Хареса ми рецептата.Ще се опитам да го направя.Дано се получи.И колко литра оцет ще се получи приблизително?
29.10.2014 10:29
4
2
елена
елена
а може и на слънце а не на с топла вода и на тъмно
16.10.2014 15:37
2
Ангелина
Ангелина
Оцета става превъзходен, но вместо хлебна мая ползвах малко ябълков оцет за мая.
25.03.2014 09:43
10
2
1
Люси
Люси
Здравейте!Също като вас мисля да заменя маята с оцет, но бихте ли уточнили приблизително количеството на оцета. Предварително благодаря.
05.09.2014 01:57
45
Мария
Мария
Чудесно! Ще го направя, благодаря!
22.10.2013 16:57
11
2